ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Посвята в студенти 2021

31 серпня 2021 року ДУІТЗ відбулась урочиста церемонія посвячення у студенти. Сподіваємось, що для першокурсників це щасливий день, адже вони стали студентами Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку.

До першокурсників, батьків, гостей свята звернувся з напутнім батьківським словом виконуючий обов’язки ректора Олександр Назаренко.

Поважні запрошені на свято гості – директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності ООДА А. Шалигайло і заступник начальника відділу регіонального розвитку та координації національного центру управління та випробувань космічних засобів державного космічного агентства О.Шинко щиро привітали студентську молодь із знаменною подією в їхньому житті.


Від голови студентської ради університету Аліни Грабовської та голови профкому студентів Анастасії Склярук першокурсники отримали символічні студентський квиток і залікову книжку як важливі атрибути студентської родини.

А першокурсники дали клятву на вірність студентській дружбі, клятву, що вони будуть гідними звання студента ДУІТЗ та стануть професіоналами вищого ґатунку.

Крок у доросле життя зробили сотні наших вступників. Радіє професорсько-викладацький склад університету, зустрічаючи нове поповнення студентської спільноти. Приєднуємось до привітань молоді,  яка успішно пройшла випробування ЗНО і в найближчі роки  буде навчатися за перспективними спеціальностями, брати участь у студентських культурних та спортивних заходах, всебічно розвиватися.

                   

Дорогі першокурсники, ми раді вітати вас у лавах університету. Бажаємо успіхів у навчанні та світлого майбутнього. У добру путь за знаннями!

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024