ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Бомбосховище у ДУІТЗ

У цей час намагаємося робить все, щоб убезпечити наших студентів та співробітників, а також усіх одеситів, які живуть неподалік від головного навчального корпусу ДУІТЗ.

З першого дня війни під нашою будівлею на Кузнечній, 1 відкрите бомбосховище (вхід всередині, треба пройти через головні двері). Туди вдень і вночі спускаються перечекати повітряну тривогу студенти з наших гуртожитків, наші викладачі та співробітники, люди із сусідніх будинків.

28 лютого ректор #ДУІТЗ Олександр Назаренко підписав наказ, за яким щодня група співробітників має нести цілодобове чергування у головному навчальному корпусі на Кузнечній, 1 та лабораторному корпусі №2 на Пішонівській, 5.

Це рішення було погоджене у Міністерстві освіти і науки. Чергові слідкують за матеріально-технічною базою університету, зустрічають людей та проводять їх у сховище.

Викладачі, адміністративні співробітники та студенти ДУІТЗ розсудливо та патріотично зустріли навислу над Батьківщиною загрозу. Ми допомагаємо нашим військовослужбовцям усім необхідним, кожного дня співробітники їдальні готують та відвозять нашим захисникам їжу.

Віримо у перемогу, допомагаємо один одному, зберігаємо спокій. Все буде Україна!

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024