ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Кіновечір для першокурсників або перші дні в ДУІТЗ вчорашніх абітурієнтів

 

Навчально-науковий центр виховної роботи університету не чекає особливих подій, то ж намагається створювати атмосферу чогось нового у будь-який день. Так, один з вечорів 22 вересня 2022 року став кіновечором, куди запрошувались усі охочі першокурсники, ще нещодавні абітурієнти.
Подія проходила в спеціально обладнаній залі – укритті університету, з дотриманням безпекових заходів. В програмі зустрічі було знайомство першокурсників з представниками відділів виховного напряму університету, адаптація в нових умовах навчання та пошук талановитих студентів за їх вподобаннями.
Для студентів-першокурсників було розроблено спеціальні анкети, де вони зазначали свої таланти і здібності. Анкетування дозволить в майбутньому згуртувати молодь, яка прагне вдосконалювати свою майстерність в творчих колективах, спортивних секціях, активно приймати участь у студентському самоврядуванні нашого університету.
Під час перегляду сучасного фільму нашим першокурсникам було запропоновано чаювання та смаколики, що перетворило перегляд в домашню та дружню атмосферу.

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024