ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Професор Олена Чукурна представила ДУІТЗ на Міжнародній науково-практичній конференції «Цифрова економіка: нова архітектоніка бізнесу і трансформація компетенцій»

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку прийняв участь в Міжнародній науково-практичній конференції «Цифрова економіка: нова архітектоніка бізнесу і трансформація компетенцій», яка була присвячена 50-річчю економічного факультету Карагандинського університету імені академіка О.О. Букетова.

Під час конференції було розглянуто широке коло питань, пов’язаних з впливом цифрової економіки на всі сфери суспільства та сектори економіки. Основні напрямки конференції:

  1. Цифрова трансформація економіки: нові бізнес-моделі, технології та компетенції.
  2. Тренди цифровізації фінансового сектора: цифрові активи, електронні гроші та криптовалюти.
  3. Нова парадигма управління в економіці цифрового та інклюзивного розвитку.
  4. Гармонізація обліку, аудиту, аналізу та оцінки у контексті цифровізації економіки.
  5. Трансформація маркетингової діяльності в умовах цифрової економіки.

До участі у конференції були запрошені вчені-економісти, науковці освітніх, науково-дослідних установ, викладачі, представники бізнес-структур, молоді вчені, докторанти, магістранти та студенти, а також інші зацікавлені особи.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку представила декан факультету бізнесу та соціальних комунікацій, д.е.н., професор Олена Павлівна Чукурна з темою докладу «Вплив сучасних трендів цифрової економіки на концепцію маркетингу».

Слід зазначити, що на підставі угоди про міжнародне співробітництво між Державним університетом інтелектуальних технологій і зв’язку та Карагандинським державним університетом ім. Е.О. Букетова запроваджено академічну мобільність між студентами наших вишів протягом осіннього семестру 2022-2023 навчального року. Наші студенти вивчають дисципліни «Електронні гроші та платіжні системи» та «Бізнес-планування інвестиційних проектів». В свою чергу, казахстанські студенти обрали для вивчення протягом осіннього семестру дисципліну «Електроніка та електротехніка».

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024