ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Сьогодні в Державному університеті інтелектуальних технолoгій і зв‘язку відбувся черговий, вже четвертий, День відкритих дверей!

Зустріч із майбутніми вступниками та їх батьками пройшла в лабораторному корпусі 2. Присутнім розповіли про особливі умови вступу до закладів вищої освіти 2023 року.
Також більш детально розповіли про деякі спеціальності нашого вишу, а саме:
125 «‎Кібербезпека та захист інформації»;
123 «‎Комп’ютерна інженерія»;
171 «‎Електроніка»;
275 «‎Транспортні технології»;
053 «‎Психологія».
До речі, зараз у стінах університету вищу освіту можна отпримати за 20 найсучаснішими та актуальними спеціальностями.
Наприклад, декан факультету інформаційних технологій та кібербезпеки Євген Васіліу розповів про перспективи навчання на факультеті та можливості подальшого працевлаштування. А наші випускники високо цінуються зараз в усіх сферах економіки країни, адже кібербезпека, захист даних, інформаційно-технічний супровід та забезпечення бізнесу та державних структур – це вимога часу.  Викладачі та студенти ДУІТЗ сьогодні стоять на захисті кіберпростору країни, розробляють обладнаня та спорядження для військових.
Наш університет готує не лише фахівців технічних спеціальностей. На факультеті бізнесу та соціальних комунікацій можна обрати цікаву та перспективну гуманітарну професію.
Наприклад, в.о. завідувача кафедри психології, педагогіки та лінгводидактики Мар‘яна Пальчинська розповіла де можуть працювати психологи. Основними перевагами навчання на цій спеціальності в ДУІТЗ є постійне проходження днів психологічного здоров’я та цікавих тренінгів, майстер-класів з нейрографіки.
Друга частина свята – відвідування лабораторій вишу. А тут було що побачити та протестувати. Завдяки співробітництву з ведучими міжнародними компаніями у сфері ІТ-технологій та зв‘язку наш університет має оснащені за останнім словом техніки виробничі лабораторії.  Як зазначив ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко, ми маємо зараз новітнє обладнання, якого немає в інших вишах регіону та країни: «Тільки у нас дають базову освіту, що підкріплена дуже потужною технічною базою. Наш рівень бакалаврату дорівнює рівню єврепейської магістратури. Після закінчення нашого вишу можна досить легко знайти роботу. Зараз попит на ІТ-фахівців – 60 тисяч випускників вишів на рік. Наголошую, ваше майбутнє це – базова освіта, технічні лабораторії та ваше бажання опанувати знання на навички. Чакаємо вас 1 вересня».
До речі, під час Дня відкритих дверей відбулося декілька цікавих та веселих вікторин з подарунками та призами.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024