ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

НМТ-2023 – стартувала основна сесія мультитесту для абітурієнтів

 

Від сьогодні, 5 червня, в українських випускників починається основна сесія Національного мультипредметного тесту (НМТ). Вона триватиме до 23 червня. Після неї відбудеться додаткова – з 11 по 24 липня. Зареєструватись на основну сесію учасники могли з 3 квітня по 3 травня.
НМТ 2023 міститиме завдання з трьох предметів. З них два обов’язкові предмети – українська мова та математика, а третій предмет – на вибір учня: це може бути історія України, іноземна мова (англійська, німецька, французька чи іспанська), біологія, фізика, хімія. Сумарно тест триватиме 180 хвилин, абітурієнти самі повинні розподілити час між трьома предметами. У НМТ-2023 не буде завдань з відкритою формою відповіді. Але будуть знайомі по ЗНО завдання з короткою формою відповіді, де замість пропуску потрібно вписати число чи слово.
Національний мультитест школярі складатимуть у ТЕЦ (тимчасових екзаменаційних центрах) – спеціальних комп’ютерних аудиторіях у навчальних закладах. ТЕЦ буде створено в Україні та в 35 країнах, де найбільше переселенців.
Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку чекає своїх майбутніх вступників. Нагадаємо, що у нас можна отримати освіту за 20-тю спеціальностями. В цьому році ДУІТЗ пропонує нову спеціальність – 281 «‎Публічне управління та адміністрування»‎. Адже зараз, в умовах діджиталізації всіх процесів управляння, дуже високим попитом будуть користуватися саме фахівці, що будуть керувати ІТ-країною.

65023, м. Одеса,
вул. Кузнечна, 1,
Приймальна комісія ДУІТЗ, кабінет 108.
Телефон: (048)7232344 (з 9:00 до 16:00)
Е-mail: admissions@suitt.edu.ua

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024