ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

ДУІТЗ став офіційним партнером компанії YouControl

У 2023 році було підписано меморандум про співпрацю між ДУІТЗ і компанією YouControl. Також представники кафедри кібербезпеки та технічного захисту інформації взяли участь у спільному з компанією YouControl проєкті, про який розкажемо одразу після резілу.

YouControl – це українська команда, яка створює сервіси для аналізу підприємств, допомагає бізнесу уникати фінансових ризиків, а журналістам і громадським активістам допомагає розслідувати суспільно важливі справи. YouControl – аналітична система для комплаєнсу, аналізу ринків, ділової розвідки та розслідувань. Система формує повне досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами. Унікальна технологія дозволяє оперативно отримати актуальну (на час запиту) інформацію про компанію або ФОП із понад 100 офіційних джерел даних. Функція моніторингу щоденно повідомляє про зміни, спираючись на дані з офіційних джерел. Зараз в системі  5 000 000 досьє та 100 000 користувачів.

Нагадаємо, що раніше ДУІТЗ у межах співпраці отримав повноцінний доступ до сервісу YouControl (ліцензії), що дозволило підвищити рівень компетенцій викладачів і студентів, а також впровадити можливості та функціонал сервісу в практичну частину предмету “Конкурентна розвідка”.

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024