ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

В ДУІТЗ встановлено меморіальну дошку на честь Олександра Павловського

20 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання, обороняючи Південь України, загинув Павловський Олександр Станіславович, старший лейтенант ЗСУ та випускник ОНАЗ ім. О. С. Попова, 1977 року народження, який самовіддано захищав нашу країну під час повномасштабної війни з Росією. Сьогодні в головному корпусі Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку відбувся захід з вшанування пам’яті загиблого воїна – випускника Одеської національної академії зв’язку ім. О. С. Попова, старшого лейтенанта Павловського Олександра Станіславовича. На другому поверсі університету було встановлено меморіальну дошку на честь героя.

На заході були присутні ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко, проректор з навчальної роботи Світлана Хаджирадєва, дружина та знайомі загиблого Олександра Павловського, військові, співробітники, студенти й випускники нашого закладу.

Ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко, вшановуючи пам’ять загиблого на війні нашого випускника, закликав усіх студентів сумлінно навчатися, бо завдяки саме таким воїнам, як Олександр Павловський, у них є можливість отримувати знання та продовжувати навчання навіть у важкі часи. Ректор ДУІТЗ і всі присутні на заході висловили свої співчуття дружині загиблого воїна.

Дякуємо нашому випускникові Олександру Павловському за те, що невпинно виборював свободу України!

Пишаємося українськими захисниками, які щодня мужньо захищають честь і гідність нашої країни, виборюючи її незалежність!

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024