ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Університет отримав нові навчальні макети для студентів

Побудова партнерських відносин і матеріально-технічної бази університету – пріоритетне завдання, яке ставить ректор Олександр Назаренко. Партнерство дозволяє впроваджувати в освітній процес сучасні теоретичні та практичні рішення, які безпосередньо впливають на рівень компетенцій студентів. Робота на сучасному обладнанні дає конкурентну перевагу випускникам на ринку праці України.
За дорученням ректора помічник декана ФІТК, доцент кафедри КБ та ТЗІ та керівник лабораторії технічних засобів Сергій Стайкуца провів робочу зустріч з нашими партнерами – «Гепард НДСО» (https://gepard.od.ua/ ). Компанія забезпечує кваліфіковану та багатопрофільну охорону в місті Одесі й області, а також надає на найвищому рівні юридичні та детективні послуги.
Компанія має потужну технічну базу, що складається з новітнього сучасного обладнання провідних фірм, які спеціалізуються в цій галузі. Також «Гепард» застосовує для охорони об’єктів власну розробку – надійну систему безпеки «Каліпсо» (https://kalipso.systems/ )
Тепер студенти університету матимуть можливість працювати також і на навчальних макетах від «Гепард НДСО», вивчаючи повну екосистему продукту.

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024