ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Вітаємо із Міжнародним днем студента

Шановні студенти!

Щиро вітаю вас з Міжнародним днем студента!

У житті кожної людини є особливо незабутній і цікавий час – роки студентства. У цей період перед вами відкриваються блискучі перспективи, з’являються нові знайомства, ваші буденні дні наповнюються новими відкриттями, досягненнями певних цілей і великим бажанням рухатись до них.
День студента – це свято молодості, жаги до життя й великих звершень.

Сьогодні, 17 листопада, відзначається Міжнародний день студентів. Це свято приурочено до події, яка сталася в колись окупованій нацистами Чехословаччині.
Дату було встановлено в 1946 році в Празі на Всесвітньому конгресі студентів у пам’ять про чеських студентів-патріотів.

Для нашого закладу Міжнародний день студента є символічним днем об’єднання студентів усіх факультетів з метою зміцнення ролі студентства у громадському та політичному житті країни. Для ДУІТЗ це свято має особливе значення. Кожного року до нашого закладу вступає багато талановитих юнаків і дівчат, які постійно поповнюють велику студентську родину університету. Для ДУІТЗ студенти – це наша гордість, наш золотий фонд університету. Ми завжди радіємо і пишаємося вашими успіхами в усіх сферах діяльності. Ми впевнені, що майбутнє належить саме вам – молодому, сповненому життєвої енергії поколінню. Уже зараз ви просуваєте не тільки наш заклад, але й робите реальний внесок у велику справу побудови демократичної квітучої України. Ми переконані, що з часом ваш досвід та професіоналізм визначатимуть майбутню долю нашої держави.

Вітаємо всіх студентів зі святом! Бажаємо вам ніколи не зупинятися на досягнутому та примножувати свої успіхи в навчанні. Нових творчих досягнень, здоров’я, миру, натхнення й здійснення всіх мрій! Нехай назавжди залишиться з вами радість чудових студентських років!

З повагою і найкращими побажаннями
ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024