ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

В Університеті розпочинається навчання за двома програмами підготовки Pearson до складання іспитів з англійської мови

17 січня 2024 року відбулося підписання договору між Державним університетом інтелектуальних технологій і зв’язку (ДУІТЗ) та міжнародною компанією Pearson. У межах підписаного договору Південноукраїнський лінгвістичний центр ДУІТЗ  (South Ukrainian Linguistic Centre – SLC) набуває статусу Центру підготовки Pearson до складання іспитів з англійської мови на рівень міжнародного сертифікату В1, В2.
І вже з 5 лютого 2024 року розпочнеться навчання за двома програмами підготовки Pearson до складання іспитів з англійської мови на рівень міжнародного сертифікату В1, В2, а саме:
1. Підготовка до складання іспитів з англійської мови на рівень міжнародного сертифікату В2: Інтенсивний курс – 80 годин (тривалість навчання 4 місяці);
2. Підготовка до складання іспитів з англійської мови на рівень міжнародного сертифікату В2 – 160 годин (тривалість навчання 8 місяців).
В.о. завідувача кафедри лінгводидактики та іноземних мов, кандидат педагогічних наук, доцент Юлія Кузьменко зазначила, що будь-якому досягненню успіху передує велика командна робота. «Ми впевнені в наших учнях, саме вони: абітурієнти, здобувачі вищої освіти, науково-педагогічні працівники, ІТ-спеціалісти, фахівці інших професійних груп – здатні будуть забезпечувати розвиток України, ґрунтуючись на стандартах ЄС.  А кафедра лінгводидактики та іноземних мов – це потужний інтелектуальний центр, де гармонійно поєднуються вірність науковим та освітнім традиціям і сучасні технології вивчення іноземних мов», – зауважила Ю.Кузьменко.
Викладачі програми  – к.пед.н., доцент Юлія Кузьменко, к.пед.н., доцент Олена Карпенко, які мають сертифікати підвищення кваліфікації із викладання англійської мови Oxford University Press, Cambridge, Pearson та ін.
Більш детальна інформація про курси буде надана найближчим часом.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024