ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

24 січня – Міжнародний день освіти

Щорічно 24 січня відзначається Міжнародний день освіти, який покликаний продемонструвати роль знань і навчання в підтримці миру та розвитку. Це свято було встановлене 3 грудня 2018 року Організацією Об’єднаних Націй (ООН) у Брюсселі на міжнародній конференції, присвяченій проблемам сучасної освіти. Вперше світова спільнота відзначала цей день у 2019 році. Ініціатором запровадження свята стала Нігерія. Ідею африканської країни підтримали 58 держав-учасників конференції.

У Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку також щорічно відзначають це свято.
«Освіта – це невід’ємне право кожної людини, це ключ до грамотності, а тому до формування успішного суспільства. Отримуючи нові знання й навички, людина не тільки розвивається самостійно, але й підвищує рівень життя свого міста, регіону, країни. Для ДУІТЗ це свято є дуже важливим, бо саме наш заклад продовжує давати молоді освіту та корисні знання для побудови наступної сходинки їхнього перспективного майбутнього. Кожного дня викладачі нашого університету невпинно працюють задля того, щоб студенти отримували не тільки теоретичні знання, а й практичні навички.
І тому сьогодні ми висловлюємо слова вдячності самовідданим працівникам освіти за їхній громадянський і професійний подвиг. Бажаємо вам здоров’я, успіхів і натхнення в навчанні нашої молоді, нових здобутків в ім’я процвітання нашої держави. Перемоги та миру нам усім!» – привітав усіх зі святом ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024