ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Підписано меморандум про співпрацю з компанією «Секрет Сервіс»

31 січня 2024 р. між Державним університетом інтелектуальних технологій і зв’язку та компанією «Секрет Сервіс» було підписано меморандум про співпрацю.
Підписання меморандуму відкриває можливості для компанії бути офіційним стейкхолдером університету, брати участь в оптимізації навчальних дисциплін та програм. Уже найближчим часом буде проведена гостьова лекція з проєктування систем безпеки у межах курсу «Фізична безпека та безпека оточення» та створена робоча група з оптимізації лабораторії ТЗВ та ТЗІ. Також заплановані екскурсії на об’єкти, якими опікується компанія (для кращих студентів). Ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко зазначив: «Ми вже працюємо з компанією «Секрет Сервіс» і маємо неабиякі результати та успішні проєкти. Тепер новий рівень, на якому – синергія, додаткові можливості для студентів, розвиток лабораторій, конференції, гостьові лекції, практика та працевлаштування. Компанія «Секрет Сервіс» – надійний партнер, який завжди бере студентів на практику. Так, цього навчального року магістри спеціальності 125 «‎Кібербезпека та захист інформації» з 4 вересня 2023 р. протягом 10 тижнів проходили переддипломну практику. Двоє з магістрантів залишилися працювати в компанії і стали частиною дружного колективу «Секрет Сервіс»».
Компанія «Секрет Сервіс»  – це 25 років досвіду роботи на ринку, це понад 5000 виконаних об’єктів. На сьогоднішній день основним напрямом діяльності компанії є надання комплексу послуг під ключ, починаючи з розробки та проєктування рішень, здійснення монтажних робіт та постановки на сервісне обслуговування систем безпеки.
До комплексу професійних завдань: систем охорони, автоматизації та диспечеризації будівель; систем контролю доступу (СКД), відеоспостереження, пожежогасіння, димовидалення, блискавкозахисту, комп’ютерних мереж, електрики, міні–АТС та охоронно-пожежних сигналізацій.
«Секрет Сервіс» є сертифікованим представником Honeywell, Bosch. Компанія є активними учасниками УФІБ(Українська федерація індустрії безпеки), яка входить до системи Eurolarm, а також входить до УСПТБ (Українська спілка пожежної та техногенної безпеки).

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024