ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

У ДУІТЗ представили нового в.о. декана факультету телекомунікацій та радіотехніки

12 лютого Русаловського Віктора Борисовича, кандидата технічних наук, старшого викладача кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, було призначено виконувачем обов’язків декана факультету телекомунікацій і радіотехніки.
Проректор з наукової роботи Катерина Танащук, проректор з навчальної роботи Світлана Хаджирадєва, декани факультетів побажали Віктору Русаловському плідної праці на новій відповідальній посаді.

Русаловський Віктор Борисович захистив дисертацію за спеціальністю «Радіотехнічні пристрої та засоби телекомунікацій», викладає дисципліни «Програмування мобільних платформ» та «Програмування мікроконтролерів», має чимало наукових і навчально-методичних публікацій, був виконавцем чисельних науково-дослідних робіт.

Має значний досвід управління освітнім процесом на таких посадах, як в.о. декана факультету дистанційного навчання, підвищення кваліфікації, працевлаштування та практики студентів, директора Інституту дистанційного й заочного навчання, завідувача лабораторії інноваційних технологій, начальника Відділу технічних засобів навчання, начальника Навчально-наукового центру онлайн-освіти ДУІТЗ.

Віктор Русаловський упродовж 19 років організовує роботу з координації та навчання школярів і студентів, працював на посадах заступника відповідального секретаря приймальної комісії, керівника Центру працевлаштування, організації практики студентів та підвищення кваліфікації. Він допоміг сотням талановитих школярів обрати вірний професійний шлях.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024