ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Наш Університет активно співпрацює з провідними вітчизняними та міжнародними  компаніями

Науково-технічний прогрес неможливий без поєднання науки та бізнесу. Завдяки науковим досягненням та їх швидкому впровадженню у виробництво розвивається економіка країни.
Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку має величезний науковий потенціал, реалізація якого потребує тісної співпраці між науковцями та представникам різних сфер економіки.
Останнім часом активно розвивається співпраця нашого ЗВО з різними компаніями, підприємствами й організаціями. Багато з них є не тільки партнерами освітніх програм, але й стейкхолдерами в реалізації цікавих і корисних спільних проєктів.
Наприклад, тільки у 2023 році в ДУІТЗ активізовано роботу із залучення експертів і фахівців сфери ІТ до підвищення якості навчання, поєднання теорії та практики через отримання здобувачами знань і вмінь у кращих практиків. 2023 року в ДУІТЗ розпочато співпрацю з 12 провідними компаніями ІТ-сектору – потенційними роботодавцями для випускників спеціальностей ДУІТЗ з  інженерії програмного забезпечення, кібербезпеки та технічного захисту інформації, комп`ютерних наук, комп’ютерних мереж та інтернет, інформаційних систем в економіці та бізнесі.
Усе це дало можливість суттєво підвищити рівень підготовки студентів та обладнати виробничі лабораторії Університету за останнім словом техніки. Сьогодні Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку – це синергія науки і технологій, досліджень та виробництва. Наші студенти не тільки навчаються, але й мають можливість проходити практику та працювати в передових українських і міжнародних компаніях.


Більш докладно про наш ЗВО та правила вступу можна дізнатися на вебсайті 

65023, м. Одеса, вул. Кузнечна, 1,
Приймальна комісія ДУІТЗ, кабінет 108.
Телефони: +38 (048) 723 23 44+38 (048) 705 04 11+38 (048) 705 04 13, (з 9:00 до 16:00)
Е-mail: admissions@suitt.edu.ua

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024