ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Вчені нашого університету провели навчання для податківців регіону

У рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Державним університетом інтелектуальних технологій і зв’язку і Державною податковою службою Україні проведено стратегічну сесію з розробки Дорожньої карти спільних заходів на друге півріччя 2024 року, де основні заходи спрямовані на розвиток компетентностей у сфері сучасних інформаційних технологій, корпоративної та особистісної безпеки.

Вчені нашого університету провели навчання для податківців Головного управління ДПС в Одеській області  за темами: «Впровадження змін та прийняття ефективних рішень», «Цифрові сліди в Інтернеті» та «Персональна та корпоративна безпека».

Під час заходу проректор з навчальної роботи ДУІТЗ Світлана Хаджирадєва представила основні критерії прийняття рішень, базові моделі та стратегії впровадження змін. Старший викладач кафедри комп’ютерної інженерії та інформаційних систем факультету інформаційних технологій та кібербезпеки Роман Царьов ознайомив учасників із класифікаціями та особливостями цифрових слідів в Інтернеті та методами їх формування.

Кандидат філософських наук, доцент кафедри кібербезпеки Сергій Стайкуца звернув увагу на питання персональної та корпоративної безпеки. Учасники визначили пріоритетні напрями, які є важливими для Головного управління ДПС в Одеській області та які стануть основою для розвитку професійних програм на базі Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку.

Податківці Одещини отримали цінну інформацію щодо вдосконалення своєї діяльності в умовах сучасних змін та наголосили на важливості таких заходів для подальшої співпраці.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024