ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Студентки-журналістки ДУІТЗ проходять практику в Данії

Минулого тижня 3 студентки ДУІТЗ спеціальності 061 «Журналістика» поїхали на практику до Данії. Цю поїздку організовано завдяки Асоціації незалежних регіональних видавців преси України.

Студентки Адріана Заносьєва, Альона Буцмай та Катерина Михно вирушили до Данії разом з редакторкою «Odesa Life» Юлією Котляр. Практикантки вже відвідали 2 данські телеканали – TV2 та DR.

Цього тижня наші студентки відвідають JP/Politiken Media Group у Данії та Міжнародний форум журналістики. Також вони зможуть поспілкуватися з політичними журналістами в данському парламенті – Фолькетинґу.

JP/Politiken Media Group є однією з провідних медіа-організацій у скандинавських країнах. Організація керує портфоліо кількох національних новинних брендів, локальних і глобальних нішевих медіа, книговидавництва та потокової діяльності.

Щиро дякуємо Stig Kirk, генеральному директору JP/Politiken Media Group і віце-президенту WAN-IFRA, за приділений час, підтримку України та багато практичних знань і рекомендацій, якими ви ділитеся з нашими студентами!

https://www.linkedin.com/posts/stigorskov_today-i-had-the-great-pleasure-of-welcoming-activity-7199430231634403331-gFoe?utm_source=share&utm_medium=member_ios

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024