ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Відбулася робоча зустріч з керівництвом редакції «Одеське життя»

Сьогодні 6 червня 2024 р. декан факультету бізнесу та соціальних комунікацій, д.е.н., професор Олена Чукурна та завідувач кафедри журналістики, соціальних комунікацій і ІТ-права, д.п.н., доцент Олексій Кокорєв завітали до редакції газети «Одеське життя».

Як зазначив засновник ПП «Інформаційне агентство «Центр медіа» Геннадій Чабанов,  компанія на ринку інформаційних послуг працює з 2005 року. Основна спеціалізація — друковані ЗМІ.  На сьогодні тут випускають  газети «На пенсії», «Одеське життя», «Пенсійна телепрограма», активно розвиваються  онлайн-видання: odessa-life.od.ua,  napensii.ua. Редакція має свої телеграм-канали, групи в соціальних мережах. Останнім часом акцент у роботі редакції робиться на мобільній журналістиці.

Під час зустрічі були обговорені питання підписання Меморандуму про співпрацю та подальшого співробітництва в межах даної угоди. До речі, журналісти видання вже мали нагоду познайомитися зі студентами ДУІТЗ спеціальності 061 «Журналістика». Кілька днів тому наші студентки Катерина Михно, Олена Буцмай та Аріанна Заносьєва повернулися з Копенгагена, де брали участь у Всесвітньому конгресі журналістів (World News Media Congress 2024). Одесу на поважному форумі вони представляли разом з проєктною менеджеркою редакції Юлією Котляр.

Уже за результатами цієї поїздки наших студентів радо чекають на виробничій практиці в редакції.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024