ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

ДУІТЗ підписав меморандум про співпрацю з компанією SOHONET

Університет проводить системну роботу з партнерства з представниками бізнес-середовища.
Днями було підписано меморандум про співпрацю з телекомунікаційною компанією SOHONET.
Формат і грані співпраці попередньо обговорили під час робочої зустрічі представників університету та телекомунікаційної компанії.

З боку університету в зустрічі брали участь декан факультету інформаційних технологій та кібербезпеки, д.т.н., проф. Євген Васіліу, декан факультету бізнесу та соціальних комунікацій, д.е.н., проф. Олена Чукурна, в.о. завкафедри радіоелектронних систем і технологій, к.т.н. Сергій Сідень, ст. викл. каф. КІІС Роман Царьов.

Від партнера, телекомунікаційної компанії SOHONET, меморандум підписали в.о. начальника відділу зв`язку та обслуговування абонентів Тетяна Овдєйчук, начальник юридичного відділу Катерина Корнєєва, менеджер з персоналу Олена Єргієва.

Організатор і модератор заходу – пом. декана з питань роботи з партнерами та стейкхолдерами, к.філос.н., доцент каф. КБ і ТЗІ Сергій Стайкуца.

Участь представників різних напрямів і спеціальностей дала змогу стратегічно оцінити співробітництво, виявити користь для сторін, розписати найближчу дорожню карту взаємодії, обговорити питання практики та впровадження обладнання в навчальний процес.

Компанія SOHONET з 1998 року надає послуги інтернету для жителів і комерційних організацій Одеси.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024