ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Наш університет включено в перелік критично важливих підприємств регіону

Розпорядженням голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера від 27 червня 2024 р. Держаний університет інтелектуальних технологій і зв’язку включено в перелік підприємств критично важливих для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період на території Одеської області.

Велику роботу щодо включення нашого ЗВО в перелік критично важливих підприємств регіону зробили Голова наглядової ради ДУІТЗ Сергій Базика, ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко та проректор з наукової роботи – голова конференції трудового колективу ДУІТЗ Катерина Танащук.

Наш університет відповідає критеріям відбору, адже ДУІТЗ є державним закладом освіти, який також забезпечує надання телекомунікаційних послуг/послуг звʼязку територіальним громадам та соціальним закладам — обʼєктам охорони здоровʼя, освіти та науки, житлово-комунального господарства.

«ДУІТЗ здійснює підготовку фахівців для відновлення, функціонування й розвитку електроніки, автоматизації та робототехніки, автомобільного транспорту й логістики, програмування, кібербезпеки та зв’язку.

ДУІТЗ має навчальні, навчально-наукові та науково-дослідні лабораторії для здійснення аналізу та проведення досліджень у сферах діяльності у вищеназваних напрямах», – йдеться в тексті клопотання на ім’я голови ООВА.

«Ми дуже вдячні керівництву Одеської обласної військової адміністрації та особисто Олегу Кіперу за високе визнання ролі нашого ЗВО в діяльності регіону. Слід зазначити, що наші викладачі активно розробляють та втілюють у життя необхідні для фронту прилади й обладнання. За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу України в умовах воєнного стану голова наглядової ради ДУІТЗ Сергій Базика, професор, доктор технічних наук Костянтина Боряк та науковий розробник військового спорядження Максим Боряк нагороджені Президентом України орденами «За заслуги» III ступеня. Наші вчені є розробниками конче потрібного для військових спеціального маскувального плаща. Їхній винахід дозволяє рятувати життя військовим», – зазначила Катерина Танащук.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024