ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Ректору ДУІТЗ Олександру Назаренку вручено диплом почесного доктора Луцького національного технічного університету

26 червня в Луцькому національному технічному університеті відбувся форум «Інноваційна економіка». Ректор Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Олександр Назаренко взяв участь у роботі цього форуму на запрошення ректора ЛНТУ Ірини Вахович.
Очільники закладів вищої освіти країни зібралися для обговорення актуальних питань щодо впливу на економічний розвиток впровадження інновацій у навчальний процес. Під час зустрічі також обговорювалася тема посилення взаємодії між закладами вищої освіти, питання співпраці за освітніми проєктами, програмами наукового співробітництва, реалізації спільних освітніх програм і створення міжуніверситетських кластерів. Учасники заходу розглянули питання впливу інновацій на розвиток економіки, особливо в контексті нинішньої військово-політичної ситуації в Україні. Керівники вишів обговорили можливості співпраці між університетами та бізнесом для стимулювання економічного зростання в умовах кризи, а також перспективи міжнародного співробітництва для підвищення конкурентоспроможності українських закладів освіти на світовому ринку.
Ректори ЗВО також ознайомилися з науковими досягненнями Луцького національного технічного університету, освітньо-науковою інфраструктурою та спортивною й матеріально-технічною базою. Крім того, учасники форуму взяли участь у відкритті хакатону, який ще раз підтвердив активну роль університетів у підтримці інновацій та розвитку IT-індустрії.
«Під час візиту було підписано договір про співпрацю між нашими університетами. Великою честю для мене стало отримання диплома почесного доктора Луцького національного технічного університету, що, безумовно, є відправною точкою для посилення взаємодії між нашими університетами та створення нових потужних спільних проєктів», – зазначив ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024