ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Університет підписав договір про співпрацю з Інформаційним агентством «Центр медіа»

11 липня ректор Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Олександр Назаренко підписав договір про співпрацю з засновником ПП «Інформаційне агентство «Центр медіа» Геннадієм Чабановим. На церемонії були присутні декан факультету бізнесу та соціальних комунікацій, д.е.н., професор Олена Чукурна та в.о. завідувача кафедри журналістики, соціальних комунікацій і ІТ-права, д.п.н., доцент Олексій Кокорєв.

ПП «Інформаційне агентство «Центр медіа» працює на ринку інформаційних послуг з 2005 року. Основна спеціалізація — друковані ЗМІ.  На сьогодні тут випускають  газети «На пенсії», «Одеське життя», «Пенсійна телепрограма».

Слід зазначити, що газета «На пенсії» має статус всеукраїнського видання. На її сторінках і сайті можна знайти багато цікавої та корисної інформації не тільки для пенсіонерів, але й для людей, які цікавляться проблемами соціальної політики держави й охорони здоров’я. Також тут можна знайти поради та корисні новини для садівників, поціновувачів декоративно-прикладного мистецтва, кулінарів.

Друга велика газета агентства – «Одеське життя» – є своєрідною одою нашому місту. Журналісти з любов’ю та повагою розповідають про історію й сьогодення Одеси, цікаві сторінки життя одеситів, привертають увагу громадськості до проблем міста та містян.

У «Центр медіа» активно розвиваються  онлайн-видання: odessa-life.od.ua,  napensii.ua. Редакція має свої телеграм-канали, групи в соціальних мережах. Останнім часом акцент у роботі редакції робиться на мобільній журналістиці.

Під час зустрічі були обговорені питання подальшого співробітництва: сторони передбачають можливість виконання спільних науково-технічних проєктів, проведення нарад, конференцій і семінарів, обмін досвідом науково-дослідної та науково-виробничої діяльності за напрямами, передбаченими освітніми програмами спеціальності 061 «Журналістика». Також наші студенти отримали чудову можливість проходити виробничу практику у виданнях ПП «Інформаційне агентство «Центр медіа».

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024