ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

В університеті відбувся ІІ-ий науково-просвітницький форум «Кордон мужності та героїзму»

5 вересня 2024 року у Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку відбувся ІІ-ий науково-просвітницький форум «Кордон мужності та героїзму» за участю Національної академії державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.
У заході взяли участь прикордонники органів та підрозділів Державної прикордонної служби України, науковці, освітяни та студенти нашого університету.
Метою даного форуму є збереження національної пам’яті про воїнів, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та формування історичної пам’яті українського народу про героїзм прикордонників і прикордонниць у збройному опорі російському агресору.
Під час заходу відбулася презентація книжної серії «Шлях до перемоги», артбуку «Кордон незламності: війна через об’єктив» та часопису «Наука під час війни», підготовленого науково-педагогічним складом прикордонного ЗВО. На завершення заходу представники Національної академії подарували примірники репрезентованих видань ректорові ДУІТЗ Олександру Назаренку, голові Наглядової ради університета Сергію Базиці та запрошеним гостям.
Нагадаємо, що наш Університет 2 квітня 2024 року підписав Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю з Національною академією ДПСУ. В межах співпраці й відбувся даний захід.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024