ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку приєднався до програми “Google Cloud: впевнений старт кар’єри”

За інформацією начальника Науково-виробничого центру науково-технічної інформації та міжнародних програм Ямнюк Богдани Ярославівни, Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку приєднався до програми “Google Cloud: впевнений старт кар’єри”, організованої компанією Google у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Програма спрямована на розвиток хмарних технологій серед здобувачів освіти та науково-педагогічних і педагогічних працівників.
Учасники отримають безкоштовний доступ до навчальної платформи Google Cloud Skills Boost, серії вебінарів українською мовою від провідних спеціалістів Google та української IT-сфери, а також цифровий сертифікат Google Cloud.

Програма складається з таких напрямів, як Google Cloud Digital Leader, Google Cloud Engineering, Google Cloud Data Analytics, Google Cloud Computing Foundations, Google Cloud Cybersecurity та Google Cloud GenAI.
За більш детальною інформацією звертайтесь до Науково-виробничого центру науково-технічної інформації та міжнародних програм, начальник Центру – Ямнюк Богдана Ярославівна,
тел. + 380 98 303 75 66 або на e-mail: dstiip@suitt.edu.ua

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024