ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Університет підписав угоду про співпрацю з КПН «Міська клінічна лікарня № 10»

11 вересня ректор Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Олександр Назаренко та генеральний директор Комунального некомерційного підприємства «Міська клінічна лікарня № 10» Одеської міської ради Денис Сєбов підписали угоду про співпрацю.
Наш університет розширює діяльність у сфері підготовки фахівців з реабілітації. На базі ДУІТЗ з лютого 2022 р. працює Центр психологічної допомоги та соціальної адаптації, який діє в межах гранту від ЮНІСЕФ. Основні завдання Центру:
– соціально-психологічна адаптація, профілактика й подолання відхилень у психологічному здоров’ї та особистісному розвитку здобувачів вищої освіти й інших осіб, що звернулися по допомогу;
– здійснення психологічних заходів з метою формування позитивної життєвої перспективи особистості;
– здійснення заходів із психологічної реабілітації – надання психологічної допомоги дітям і дорослим, які перебувають у ситуаціях життєвих криз, з метою адаптації до нових умов життєдіяльності.
Взаємодія з КПН «Міська клінічна лікарня № 10» дає можливість суттєво розширити як наукові дослідження у напрямі психологічної реабілітації населення, так і в частині практичної підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 053 «Психологія».
Під час зустрічі ректором ДУІТЗ Олександром Назаренком були сформовані нові стратегії співпраці задля забезпечення доступності реабілітаційних послуг, зокрема з дотриманням принципів безбар’єрності та універсальності для всіх верств населення.
КНП «МКЛ №10» ОМР – кластерний заклад охорони здоров’я, опорна багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування, що розвивається на принципах формування спроможної мережі спеціалізованих медичних закладів, зокрема з організації медичної допомоги у надзвичайних станах та масовому надходженні пацієнтів, постраждалих внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України.
За програмою медичних гарантій медичного обслуговування населення закладом укладено договір з Національною службою здоров’я України за напрямами гострого інсульту, інфаркту міокарда, гемодіалізу, стаціонарної і хірургічної допомоги, стаціонарної та амбулаторної паліативної допомоги, амбулаторної та стаціонарної реабілітаційної допомоги, психологічної допомоги.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024