ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

У ДУІТЗ провели «День програміста»

Кафедра лінгводидактики та іноземних мов долучилася до святкування Дня програміста, професійного свята фахівців з інформаційних технологій, яке в Україні відзначається 13 вересня.
Доцент кафедри ЛІМ Юлія Кузьменко провела заняття з презентацією «The International Day of the Programmer» зі студентами 2-го курсу групи 2.02.02, спеціальності 125 «Кібербезпека та захист інформації». Cтуденти підготували свої промови до цього свята у форматі “elevator pitch” – змістовної, хоча дуже короткої (на час поїздки у ліфті), розповіді про продукт, ідею, бізнес. Кожен з учасників заходу обрав омріяну професію у сфері ІТ та презентував її у вигляді короткого відео.
Старший викладач кафедри ЛІМ Катерина Дякун разом зі студентами 2-го курсу групи 2.01.02, спеціальності 125 «Кібербезпека та захист інформації» провела заняття-презентацію на тему: «The Impact of English Language on the Career Opportunities of Programmers». Під час заняття були розглянуті стратегії для успішної реалізації карʼєри програміста, своєю чергою студенти-майбутні програмісти надали рекомендації, як виявити небезпечні програми та застосунки.
Кафедра лінгводидактики та іноземних мов вітає зі святом усіх програмістів! Успіхів вам, життєвих, професійних і творчих!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024