ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Представники ДУІТЗ взяли участь у Міжнародній науковій конференції «Інноваційні підходи до трансформації конфлікту та підтримки біженців»

Представники Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку взяли участь у Міжнародній науковій конференції «Інноваційні підходи до трансформації конфлікту та підтримки біженців», яка днями відбулася в Кишиневі. Конференція пройшла за підтримки DAAD (Німецької служби академічних обмінів), Гамбурзького університету (Hamburg Universität) та Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та була спрямована на вирішення викликів сучасного інформаційного суспільства, проблем розвитку цифрових медіа та кібербезпеки у контексті соціалізації підлітків. Конференція зібрала представників влади,
вчених університетів, членів громадянського суспільства. Були представлені та
обговорені наукові дослідження процесу вирішення та запобігання конфліктів у цифровому просторі. Перед науковою спільнотою з доповіддю про безпечні навігації дітей та підлітків у віртуальному просторі виступила доцент кафедри соціально-гуманітарних наук ДУІТЗ, к. пед. н. Маріанна Тодорова.
Також вчені обговорили та підготували рекомендації щодо вирішення питань
запобігання кібербулінгу, стратегії зменшення цькування як фізичного, так і в цифровому середовищі, покращення рівня кібербезпеки та боротьби з дезінформацією.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024