ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Наші викладачі виступили з доповіддю на Міжнародній конференції «Інформаційні та інноваційні технології в ХХІ столітті»

Викладачі кафедри менеджменту та маркетингу Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку взяли участь у 7-й Міжнародній науковій конференції «Інформаційні та інноваційні технології в ХХІ столітті», яка відбулася 19-20 вересня 2024 року у Сілезькій академії (Польща, Катовиці). Конференція проходила у змішаному форматі, й наші вчені мали можливість долучитися до дискусії у форматі онлайн.
Декан факультету бізнесу та соціальних комунікацій, проф., д.е.н. Олена Чукурна та доцент кафедри менеджменту та маркетингу, к.е.н. Тетяна Тардаскіна виступили з доповіддю на тему «Синергія штучного інтелекту та маркетингу у цифровій економіці». На думку доповідачів, у цифровій економіці, де інформація та дані є головними ресурсами, маркетинг, підсилений ШІ, дозволяє компаніям швидко адаптуватися до змін, залучати нові ринки, знижувати витрати на рекламу і збільшувати прибутки за рахунок більш точного таргетингу та підвищення якості комунікацій із клієнтами.
Отже, синергія ШІ та маркетингу створює більш гнучку, адаптивну та клієнтоорієнтовану бізнес-модель, що відповідає вимогам цифрової економіки.
Слід нагадати, Сілезьку академію (колишню Катовицьку технічну школу) було засновано 2003 року як перший приватний вищий технічний та художній навчальний заклад у Сілезії, що пропонує програми бакалаврату та магістратури.
Сілезька академія є партнером нашого університету з 2022 р.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024