ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Наші студенти стали переможцями Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» за першим та другим рівнями вищої освіти

З 25 до 27 вересня 2024 року на базі Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку було проведено Всеукраїнський конкурс кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» за першим (бакалаврським) та другим (магістерським) рівнями вищої освіти.
Мета Конкурсу – залучення талановитої молоді до науково-дослідної діяльності, обмін досвідом та кращими практиками щодо написання кваліфікаційних робіт, формування їх наукового та прикладного контенту задля підвищення якості підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Менеджмент».
В організаційний комітет, конкурсу комісію та журі увійшли понад 20-ти видатних вчених-економістів країни. На їхній розсуд було представлено понад 100 робіт здобувачів вищої освіти з ЗВО різних регіонів України.
Конкурс проходив у два етапи:
– перший етап – рецензування кваліфікаційних робіт;
– другий етап – обговорення та підведення підсумків.

За результатами конкурсу кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти серед переможців, що посіли 1 місце, був Кирило Єфимчук з роботою «Стратегія performance-маркетингу для просування бренду Інтернет-магазину» (науковий керівник – к.е.н., доц. Тетяна Тардаскіна);
2 місце у Наталії Лісецької з роботою «Управління розвитком ТОВ «Вектор» на основі концепції диверсифікації» (науковий керівник – д.е.н., проф. Олена Чукурна).

У конкурсі кваліфікаційних робіт за другим (магістерським) рівнем вищої освіти: перше місце посів Олександр Лузін за роботу «Стратегія цифрового маркетингу ТОВ «КЕРНЕЛ ДІДЖИТАЛ» на ринку інформаційних систем та сервісів» (науковий керівник – д.е.н., проф.Віталіна Бабенко); 2 місце у Григорія Танащука за роботу «Стратегічне планування міжнародної діяльності підприємства ПП «АЙТЕКС» в умовах глобалізаційних перетворень» (науковий керівник – д.е.н., проф. Олена Станіславик).
Вітаємо переможців та бажаємо натхненної праці на науковій ниві!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024