ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

ДУІТЗ та Одеський ліцей №63 підписали меморандум про співпрацю

меморандум

Ректор Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Олександр Назаренко та директорка Одеського ліцею №63 Одеської міської ради Жанна Бойко підписали меморандум про співпрацю. З боку університету підписання меморандуму супроводжував помічник декана ФІТК, доцент кафедри КБ та ТЗІ Сергій Стайкуца.

Під час зустрічі були обговорені також питання актуальністі партнерства, можливості для сторін, найближчі проєкти й базова дорожня карта співпраці. Ректор Олександр Назаренко зазначив, що велику увагу наш університет приділяє роботі з профорієнтації серед школярів у контексті тих спеціальностей, за якими ведеться підготовка здобувачів вищої освіти у ДУІТЗ.

«ІТ-сфера стала єдиною галуззю економіки країни, що стрімко розвивається попри війну. Щороку для потреб різних галузей країни потрібно до 60 тисяч ІТ-фахівців. Наші випускники без проблем працевлаштовуються в державних та приватних установах усіх сфер діяльності. Більш того, вже на старших курсах студенти активно працюють у компаніях-стейкхолдерах. Слід зазначити, що економічні та гуманітарні дисципліни вивчаються також з акцентом на подальше працевлаштування випускників у різних установах ІТ-сфери», – відзначив Олександр Назаренко.


Ректор впевнений, що співпраця у сфері освіти та профорієнтаційній діяльності дасть змогу спільно досягати важливих цілей, знаходити можливості для втілення в життя освітніх мрій молоді.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024