ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

З днем працівників освіти!

Щороку День працівників освіти в Україні відзначають у першу неділю жовтня. Цьогоріч його святкуватимуть 6 жовтня. Цей день традиційно присвячений вшануванню праці викладачів, які щодня вкладають свої знання та зусилля у виховання молодого покоління й допомагають студентам знайти своє місце в суспільстві, обрати професію. Саме від старань педагога залежить, наскільки зацікавленими в навчанні будуть студенти, яка атмосфера пануватиме в аудиторії університету чи під час дистанційного навчання, як студенти взаємодіятимуть один з одним.

Професійне Міжнародне свято працівників освіти було засновано ЮНЕСКО в 1994 році. Нагадаємо, що Всесвітній день вчителя святкують 5 жовтня. В Україні день освітянина офіційно почали відзначати в 1994 році після того, як 11 вересня було видано Указ Президента України «Про День працівників освіти».

Сьогодні в Україні майже 860 тисяч педагогів, вихователів, науково-педагогічних працівників і управлінців. Вони навчають та виховують більше п’яти мільйонів школярів, викладають майбутню спеціальність майже трьом мільйонам студентів країни.

У ДУІТЗ також дуже багато гарних висококваліфікованих педагогів, професорів, доцентів, викладачів, які кожного дня невпинно працюють задля того, щоб студенти отримували не тільки теоретичні знання, а й практичні навички в багатьох сучасних сферах людської життєдіяльності.

«Вітаю, шановні колеги, з нашим професійним днем! Наша праця є неоціненним внеском у формування майбутнього України. Бажаю вам великого задоволення від вашої роботи, успіхів у досягненні професійних цілей та поваги від студентів і колег!» – привітав усіх зі святом ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко.

свято

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024