ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

ДУІТЗ підписав меморандум про співпрацю з Балтійською міжнародною академією

Колектив Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку продовжує роботу з розширення міжнародних зв’язків. Черговим кроком у даному напрямі стало підписання 24 вересня 2024 р. меморандуму про співпрацю з Балтійською міжнародною академією (Рига, Латвія).
Документ про співпрацю підписали ректор Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Олександр Назаренко та ректор Балтійської міжнародної академії Станіслав Бука.
Вся підготовча робота проходила при підтримці проректора з наукової роботи ДУІТЗ Катерини Танащук та проректора з навчально-методичної та виховної роботи Київського аграрного університету Національної академії аграрних наук України Інноли Новикової, а також безпосередньої участі в.о. завідувача кафедри публічного управління та цифрової економіки Олександри Цира й начальника центру науково-технічної інформації та міжнародних програм Богдани Ямнюк.
Цей меморандум ухвалено з метою розвитку дружніх відносин через взаємну співпрацю в освітньому процесі, наукових дослідженнях та спільних проєктах.

Співробітництво між двома установами спрямовано на:

• обмін студентами всіх рівнів освіти (бакалаврат, магістратура, аспірантура);
• обмін викладачами та співробітниками;
• спільну дослідницьку та консультаційну діяльність;
• участь у семінарах та наукових зустрічах;
• обмін академічними матеріалами й іншою інформацією, що становить спільний інтерес;
• обмін та/або співробітництво в межах спеціальних короткострокових програм і проєктів;
• розробку та реалізацію програм подвійних/спільних дипломів за схожими напрямами підготовки, а саме: економіка та бізнес, управління фінансами, управління та адміністрування, психологія, соціологія, політологія тощо.

Балтійська міжнародна академія була заснована в 1992 році. У 2023/2024 навчальному році Балтійська міжнародна академія була шостим за величиною приватним вузом у Латвії.

БМА

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024