ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Cyber Security Camp: запрошуємо студентів ДУІТЗ на конкурс з кібербезпеки

За сприяння кіберполіції України, компанії Binance та інших партнерів незабаром стартує національний конкурс для студентів Cyber Security Camp. Метою заходу є підвищення обізнаності молоді в питаннях цифрової безпеки, протидії онлайн-загрозам та розвиток навичок у сфері кібербезпеки.
Конкурс включатиме чотири етапи, у ході яких учасники отримають можливість пройти тестування на логічне мислення, вирішити квестові завдання та представити відеопрезентації. Переможці матимуть змогу пройти інтенсивний очний курс з кібербезпеки та криптозахисту.
На завершальному етапі Cyber Security Camp 30 переможців пройдуть практичне навчання за підтримки експертів з Binance. Програма триватиме 10 днів і завершиться розіграшем призів серед учасників.

Слідкуйте за інформацією про конкурс на ресурсах партнерів та телеграм-боті BRAMA (https://t.me/stopdrugsbot , де буде доступна реєстрація та умови участі.
Заповніть анкету для участі у конкурсі на сайті компанії Binance: https://www.binance.com/uk-UA/survey/77119a31b62d4c2fbd99ca4ac311eb38?_dp=L3dlYnZpZXcvd2Vidmlldz90eXBlPWRlZmF1bHQmbmVlZExvZ2luPWZhbHNlJnVybD1hSFIwY0hNNkx5OTNkM2N1WW1sdVlXNWpaUzVqYjIwdmRXc3RWVUV2YzNWeWRtVjVMemMzTVRFNVlUTXhZall5WkRSak1tWmlaRGs1WTJFMFlXTXpNVEZsWWpNNA==

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024