ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

У ДУІТЗ відбулася гостьова лекція від фахівців телекомунікаційної компанії SOHONET

У межах співпраці кафедри менеджменту та маркетингу ДУІТЗ й Південної телекомунікаційної компанії SOHONET 16 жовтня в онлайн-форматі (ZOOM) відбулася гостьова лекція для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг» та інших спеціальностей університету. Тема лекції: «Особливості імплементації концепції маркетингу-менеджменту у сфері телекомунікацій».
Спікери : Ольга Зеркалова, маркетолог компанії SOHONET, та Тетяна Овдійчук, керівник абонентського відділу компанії SOHONET.
Під час лекції обговорили такі питання:
– місія, структура та переваги компанії SOHONET;
– корпоративні цінності компанії: надійність, якість, інноваційність, клієнтоорієнтованість, безпека, соціальна відповідальність;
– питання ефективного менеджменту компанії й аналіз конкурентного середовища;
– види маркетингу, які використовуються в компанії SOHONET: традиційний маркетинг, афіліат-маркетинг, цифровий маркетинг.

У лекції взяли участь 53 учасника, серед яких були не тільки здобувачі спеціальностей «Менеджмент», «Маркетинг» та інших спеціальностей університету, а також викладачі факультету бізнесу та соціальних комунікацій.
Організатор і модератор заходу – в.о. завідувача кафедри менеджменту та маркетингу, к.е.н., доцент Людмила Галан.
Взаємодія та партнерство компанії SOHONET і кафедри менеджменту та маркетингу дає змогу стратегічно оцінити подальше співробітництво, виявити користь для сторін, розписати найближчу дорожню карту взаємодії, обговорити питання практики та працевлаштування для здобувачів вищої освіти.
Щиро дякуємо спікерам, учасникам та організаторам цікавих заходів!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024