ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Університет намітив перспективи співпраці з КНП «Дитяча міська поліклініка номер 6»

17 жовтня у Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку відбулася зустріч представників університету з КНП «Дитяча міська поліклініка № 6». Обговорені перспективи подальшої співпраці у сфері психології та кібербезпеки.
Під час зустрічі представники обох сторін акцентували увагу на важливості взаємодії для розвитку нових підходів щодо психологічної підтримки молоді, а також забезпеченні безпеки в цифровому середовищі. Зокрема, були обговорені можливі напрями співробітництва у межах діяльності Центру ментального здоров’я. Окрім того, було домовлено про проведення спільних дослідницьких проєктів і семінарів для фахівців обох установ з метою підвищення кваліфікації у згаданих сферах.


Слід зазначити, що на базі КНП у 2024 році створено Центр ментального здоров’я. Мета проєкту — формування простору спілкування, навчання та допомоги у напрямі психічного здоров’я для дорослих і дітей, медичних працівників, батьків, волонтерів і всіх, хто зіткнувся з психологічними труднощами або прагне розвитку в галузі психології. Центр проводить регулярні безоплатні освітні заходи для всіх, хто має бажання:
– поглибити свої знання з психології;
– отримати дієві інструменти боротьби зі стресом, тривогою та вигоранням;
– досягти внутрішньої гармонії.
Наші студенти зможуть не тільки брати участь у цікавих і корисних тренінгах, але й отримати практичні навички роботи з різними верствами населення та з різними запитами щодо психологічного консультування.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024