ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Черговий День відкритих дверей у ДУІТЗ

Сьогодні, 26 жовтня, у навчальному корпусі Державного університету інтелектуальних технологій і звʼязку відбувся День відкритих дверей. На захід завітали випускники навчальних закладів Одеси та регіону, їхні батьки, а також були присутні викладачі та співробітники ДУІТЗ.

На початку заходу з привітальним словом виступив декан факультету електроніки, автоматизації та метрології, доцент, к.т.н. Олег Грабовський. Він розповів про особливості навчання на ФЕАМ і про спеціальності факультету.

Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри лінгводидактики та іноземних мов Наталя Московчук розказала про переваги навчання в ДУІТЗ, про заходи, які відбуваються в університеті, про формат навчання. Також викладачка зазначила, що в ДУІТЗ провадять навчання не тільки з технічних, а й з гуманітарних спеціальностей, та більш детально розповіла саме про гуманітарні спеціальності нашого університету.

 

Далі всі присутні мали можливість відвідати унікальний Музей метрології та вимірювальної техніки ДУІТЗ. Про історію створення й цікаві експонати цього музею розповіла старший викладач кафедри метрології, якості та стандартизації Надія Сафонова. У колекції музею широко представлені засоби вимірювальної техніки минулих років вітчизняного й іноземного виробництва, відтворено розвиток метрології з кінця XIX ст. до наших днів, основні етапи становлення й розвитку підрозділу ДУІТЗ (Одеського технікуму вимірювань, коледжу стандартизації та сертифікації, Інституту вимірювальної техніки, Академії).

Після екскурсії музеем університету нашим гостям показали лабораторії кафедри електроніки, транспортних технологій та логістики й кафедри метрології, якості та стандартизації. Про обладнання в лабораторіях і різні практичні роботи наших студентів розповів викладач Фахового коледжу вимірювань ДУІТЗ Геннадій Смаглюк.

Під час основної частини заходу старший викладач кафедри електроніки, транспортних технологій та логістики Світлана Добровольська розповіла про особливості навчання й компетенції на спеціальності 171 «Електроніка» та 275 «Транспортні технології».
Історія створення, спеціальності кафедри метрології, якості та стандартизації були представлені старшим викладачем Лілією Жеребцовою.


Також Таїсія Похлебіна, к.т.н., доцент, в.о. завкафедри електроніки, транспортних технологій та логістики й секретар Приймальної комісії ДУІТЗ розповіла про особливості вступу до нашого університету в 2025 році.

І наостанок усі присутні мали можливість взяти участь у цікавому тренінгу, який провела доцент кафедри соціально-гуманітарних наук Наталія Шиліна. Під час тренінгу наші гості зробили декілька вправ, змогли трохи розповісти про себе, власні хобі, а також зрозуміли, яка півкуля мозку в них домінує.

Дякуємо організаторам, викладачам та співробітникам ДУІТЗ і всім, хто сьогодні завітав до нас! До наступних зустрічей!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024