ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

«Хуавей Україна» запускає корисний проєкт

 

Компанія «Хуавей Україна» запускає корисний проєкт для студентів та молодих фахівців «Насіння для майбутнього 2023».

Освітня програма «Насіння для майбутнього» (Seeds for the Future) відбудеться з 6 до 13 листопада 2023 року в Києві. До фінального відбору потраплять двадцять найкращих українських студентів, які впродовж програми навчатимуться і працюватимуть у проєктних групах із менторською підтримкою, розробляючи стартапи для вирішення соціальних і екологічних проблем. Найбільш успішні студенти будуть запрошені на оплачуване стажування в «Хуавей Україна». За результатами програми найкращі стартапи з усього світу змагатимуться за право участі у міжнародному конкурсі Tech4Good Startup Sprint із призовим фондом 100 тисяч доларів США, відбір до якого стартує у грудні 2023 року.

Учасниками «Насіння для майбутнього» зможуть стати студенти університетів (технічних та нетехнічних спеціальностей) з високими результатами навчання і прагненням працювати у сфері інформаційно-комунікаційних технологій, які живуть в Україні, активно цікавляться технологіями, хочуть працювати у сфері ІКТ та використовувати технології в різних галузях. До участі запрошуються студенти бакалаврату та магістратури, а також випускники, які отримали диплом у 2023 році.

Конкурсний відбір триває до 6 жовтня 2023 року. Для реєстрації потрібно заповнити онлайн-форму за цим посиланням:   Зареєстровані студенти та випускники отримають запрошення на онлайн-співбесіду українською та англійською мовами. Після успішного проходження співбесіди учасники отримають інструкції щодо самостійного проходження онлайн-курсів і навчальної програми в Києві.

В рамках програми учасники вивчатимуть технологічні тренди, 5G, штучний інтелект, хмарні обчислення, енергетику, основи створення стартапів тощо. Програма «Насіння для майбутнього» у 2023 році складається із:
1. Онлайн-тренінгів з іспитами на платформі Seeds for the Future Academy, які необхідно пройти і скласти самостійно до 4 листопада 2023 року.
2. Навчальної програми за особистої участі студентів, яка відбудеться з 6 до 13 листопада 2023 року в м. Київ.

Для відібраних учасників проживання, харчування та проїзд Україною безоплатні. Мова навчання — англійська. Після проходження обов’язкових курсів із тестами, участі у проєктних групах зі створення стартапів учасники отримають сертифікат. Деталі на сайті: https://www.huawei.com/ua/.  Із запитаннями звертайтеся до Аліни Севастюк sevastiuk.alina@huawei.com, +380 95 462 82 82.

Про програму «Насіння для майбутнього». Всесвітня програма «Насіння для майбутнього» є головною соціальною програмою компанії Huawei. Ця багаторічна ініціатива спрямована на розвиток навичок у сфері інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), підтримку лідерів майбутнього та спільнот у цифровому світі. З моменту заснування в Таїланді у 2008 році програма «Насіння для майбутнього» проводиться в 139 країнах і регіонах по всьому світу. У ній взяли участь понад 15 тисяч студентів. В Україні програма «Насіння для майбутнього» стартувала в 2016 році за підтримки Міністерства освіти та науки. Участь у програмі взяли понад 100 українських студентів.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024