ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

29 жовтня – День автомобіліста та дорожника

29 жовтня в Україні святкують День автомобіліста та дорожника. Щорічно цей день відзначається в останню неділю жовтня. Свято встановлено в Україні «…на підтримку ініціативи працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства…» згідно з Указом Президента України Леоніда Кравчука в 1993 році. Цей день є офіційним професійним святом працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

Важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність і побут кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері економіки працює численна армія професіоналів, труд яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства, життєдіяльність населених пунктів.
У Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку також відзначають це свято. Саме тому ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко привітав усіх причетних зі святом та зазначив: «‎У нашому закладі є спеціальність 275 «‎Транспортні технології»‎. Після закінчення університету випускники ДУІТЗ можуть працювати спеціалістами, які вміють вирішувати завдання з організації взаємодії різних видів транспорту й митних органів, а також здатні комплексно підійти до вирішення питань з організації міжнародних і внутрішніх перевезень, їхнього правового, інформаційного й фінансового забезпечення, створити умови для успішної інтеграції України в міжнародну транспортну систему.
Щиро вітаю всіх причетних зі святом і бажаю кожному плідної праці, безпечних подорожей та легких доріг, а також нових вдосконалень у транспортній галузі України!»

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024