ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Університет став ініціатором проведення лекції професора Вищої Школи Бізнесу (Польща) В. Окулича-Казаріна

 

В рамках співпраці Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку та Вищої Школи Бізнесу (Польща) 25 жовтня 2022 р. на платформі ZOOM відбулася гостьова лекція доктора соціальних наук, професора Валерія Окулича-Казаріна.
Слухачами лекції стали 100 викладачів і студентів не тільки нашого університету, а й вишів-партнерів – Одеського національного технологічного університету, Одеського державного аграрного університету та Донецького національного університету імені В.Стуса (Вінниця)
Професор Валерій Окулич-Казарін тривалий час працює у Вищій Школі Бізнесу (Wyższa Szkoła Biznesu – National – Louis University, Польща), яка є філією Національного університету Луїса (м. Чикаго, США). Він проходив стажування в США і радо поділився своїми спостереженнями і науковими доробками з означеної проблематики.
Лекція «Інновації в менеджменті: економічний, соціальний та психологічні аспекти» була присвячена аналізу провідних світових систем сучасного менеджменту. Вчений зробив аналіз психологічних та економічних особливостей європейської та азіатської систем управління, представив своє бачення особливостей мотивації та специфіки побудови професійної кар’єри в кожній із них.
В своїх дослідженнях Валерій Окулич-Казарін активно застосовує інтерактивні технології та онлайн-опитування з метою вивчення уявлень сучасної студентської молоді щодо переваг тієї чи іншої системи та психологічних особливостей менеджменту.
По закінченню лекції відбулися досить жваві дебати, що дало можливість зробити наукові узагальнення щодо перспектив України на шляху до європейської інтеграції.

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024