ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

 

1 червня в усьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Це свято було започатковане з ініціативи Ради Міжнародної демократичної федерації жінок у листопаді 1949 року в Парижі. Вперше Міжнародний день захисту дітей відзначили в 1950-ому році в 51 країні світу.

Метою цього свята є привернення уваги до проблем, з якими стикаються діти, та забезпечення щасливого майбутнього дітей, тому що кожна особистість має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для того, щоб досягнути своїх цілей.
Традиційно 1 червня на честь Міжнародного дня захисту дітей влаштовують ярмарки, розпродажі та розважальні заходи. На жаль, цього року, як і минулого, Міжнародний день захисту дітей в Україні відбувається в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть у зоні бойових дій. Зараз дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що вони завжди поруч.

Сьогодні Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку вітає дітей як малих, так і вже дорослих, наших студентів з Міжнародним днем захисту дітей та вшановує пам’ять усіх тих хлопців та дівчат, які загинули під час повномасштабної війни Росії проти України.
Цьогоріч наші студенти-психологи взяли участь у проведенні свята для дітей з інвалідністю, яке відбулося в Ботанічному саду ОНУ ім. І.І. Мечникова (https://suitt.edu.ua/b-ta-sk/duitz-vzyaly-uchast-u-provedenni-svyata-dlya-ditey-z-invalidnistyu/).

Нехай кожна дитина завжди залишається життєрадісною, відчуває любов і підтримку від своїх батьків та буде щасливо жити під мирним небом над головою!

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024