ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

30 червня — Всесвітній день соціальних мереж

Щороку 30 червня відзначається Всесвітній день соціальних мереж. Це свято в 2010 році запровадила американська компанія у сфері розваг, технологій, науки й культури «‎Mashable». Компанія відома своєю медіа-платформою та сайтом новин, а також нагородою «‎Mashable Awards», яку вручають найкращим онлайн-сервісам.

Нагадаємо, що соціальні мережі — це онлайн-платформи, які дозволяють ділитися думками, ідеями й інформацією шляхом створення віртуальних спільнот. Саме тому в сучасному світі ці платформи використовують не тільки для ведення особистого блогу або спілкування з людьми, а й для просування різних брендів, торговельних мереж і невеличких крамничок, компаній та підприємств, закладів вищої освіти тощо.

Зауважимо, що ДУІТЗ має власні сторінки в таких соціальних мережах, як Instagram, Facebook, Telegram канал, YouTube, Tik Tok та Telegram Bot. Щодня в них з’являються свіжі новини про наш заклад, про цікаві онлайн- і офлайн-заходи, різноманітні досягнення наших студентів і викладачів та багато іншого.
Завдяки соціальним мережам наш IT-університет може повідомляти всі останні новини вишу, підвищувати свою впізнаваність, зміцнювати репутацію на міжнародній арені, привертати увагу випускників шкіл та коледжів, а також спонсорів, ЗМІ або партнерів університету та громадськості загалом.

Підписуйтесь на
сторінки в соціальних мережах ДУІТЗ та дізнавайтесь всі свіжі новини про наш заклад:

1. Instagram (https://instagram.com/suitt.official?igshid=MzRlODBiNWFlZA==)
2. Facebook (https://www.facebook.com/suitt.official)
3. Telegram (https://t.me/suitt_official)
4. Tik Tok (https://www.tiktok.com/@duitz.odesa?_t=8datpu9WjIc&_r=1)
5. YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCse5peTuSPDaFneozjyYhNQ)
6. Telegram Bot (https://t.me/suittBot?activate)

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024