ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Відбулося засідання Вченої ради Університету

Відбулося позачергове засідання Вченої ради Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку. Вперше за останні роки засідання вудбулося в очному форматі.
Члени Вченої ради затвердили навчальні плани, освітньо-професійні та освітньо-наукові програми на 2023 рік, рекомендували до друку монографії та навчальні посібники вчених Університету, зміни до Правил вступу до університету та коледжів — Фахового коледжу зв’язку та інформатизації ДУТЗ і Фахового коледжу вимірювань ДУТТЗ в 2023 р.
Наприкінці засідання було затвердження Подання на призначення іменних та соціальних стипендій Верховної Ради України, академічних стипендій Президента України та міського голови Одеси кращих студентів нашого вишу.
Ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко зазначив, що Вчена рада ухвалила рішення, необхідні для вдосконалення освітнього та науково-дослідницького процесу в університеті. Наш виш має колектив учених-педагогів та сучасні науково-виробничі лабораторії, які дозволяють готувати фахівців з найактуальніших спеціальностей сьогодення.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024