ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Сьогодні в ДУІТЗ відбувся урочистий захід – Посвята у студенти

Під час заходу відбулося 2 Посвяти: для нових студентів ДУІТЗ, а також для студентів відокремленого структурного підрозділу – Фахового коледжу зв’язку та інформатизації.

Нагадаємо, що Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку було створено на базі двох славетних закладів вищої освіти нашої країни – Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова і Одеської державної академії технічного регулювання та якості.

На заході були присутні багато нових студентів університету та коледжу зі своїми батьками, аспірантів та докторантів, викладачів і співробітників ДУІТЗ.

З привітальним словом до  першокурсників університету та коледжу звернувся ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко, який побажав новоспеченим студентам продуктивного навчального року, впевнено йти до своєї мети, натхнення, творчої наснаги, міцного здоров’я і сил та найголовніше – перемоги й миру.

Студентів одного з відокремлених структурних підрозділів – Фахового коледжу зв’язку та інформатизації — привітав також їх директор Сергій Петрусенко. Під час заходу було нагороджено викладачів нашого вишу почесними грамотами за досягнення та плідну працю.

За традицією першокурсники отримали символічні великі студквиток і залікову книжку. Вони будуть їх супутниками впродовж усього навчання.

Сьогодні в доросле життя зробили крок десятки наших вступників. Приєднуємось до привітань молоді, яка успішно склала НМТ і в найближчі роки буде здобувати перспективні спеціальності, брати участь у студентських заходах, всебічно розвиватися.

Ми раді вітати вас у лавах університету!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024