ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

В ДУІТЗ пройшов навчальний семінар із систем безпеки

зображення_2024-01-29_003806621

5 років тому ДУІТЗ, тоді ОНАЗ ім. О.С. Попова, відкрив лабораторію технічних засобів охорони та захисту інформації. Першим і яскравим результатом співпраці команд університету, компаній «Robert Bosch» і «Секрет Сервіс» стала розробка та виготовлення навчального макета інтегрованої системи безпеки Bosch BIS. Макет миттєво було адаптовано до навчального процесу для здобуття студентами практичних навичок (20+ лабораторних робіт). Робота з партнерами не зупинялася і наразі безперервно продовжується.

Сьогодні, 14 вересня, у Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку в лабораторії ТЗО та ТЗІ відбувся навчальний семінар із систем безпеки Bosch. Сергій Барановський, директор департаменту Bosch Building Technologies Ukraine, провів навчання інженерного складу партнерської компанії «Секрет Сервіс» на чолі з незмінним лідером Олегом Харьковенком і викладачами кафедри кібербезпеки та захисту інформації. Під час семінару всі його учасники отримали корисну інформацію, навчились працювати з новим обладнанням та здобули багато динамічних навичок для своєї подальшої роботи.

Після навчального семінару на зустрічі з ректором ДУІТЗ Олександром Назаренком Сергій Барановський, Олег Харьковенко, декан ФІТК Євген Васіліу і керівник лабораторії ТЗО та ТЗІ Сергій Стайкуца обговорили низку робочих питань, а саме стратегію роботи, плани й дорожні карти, поточні завдання та нові можливості, партнерство і роль стейкхолдерів у системі освіти.

Попереду багато цікавої роботи та нових проєктів. Про результати подальшої співпраці обов’язково повідомимо вам.

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024