ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Запрошуємо на гостьову лекцію-презентацію

Кафедра комп’ютерних наук запрошує студентів і викладачів Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку на гостьову лекцію-презентацію «До роботи в ІТ один крок» від партнера нашого університету — міжнародної компанії QATestLab.
Під час лекції ви дізнаєтеся багато цікавого про професію тестувальника програмного забезпечення, познайомитеся з навчальним курсом та компанією QATestLab.
QATestLab – провідна компанія, яка забезпечує повний спектр послуг з тестування ПЗ. За 15 років роботи на ринку QATestLab допомогла сотням компаній випустити у світ понад 3 тис. своїх оригінальних проєктів. У 2015 та 2016 роках увійшла до «Top 20 Software Application Testing Firms» за даними дослідницького агентства CLUTCH. Також QATestLab є членами «Ukrainian Hi-Tech Initiative», «Central and Eastern European Outsourcing Association», фонду «Brain Basket».
Отже, якщо ви розглядаєте ІТ лише як світ розробників, тоді вам буде цікаво приєднатися до онлайн-зустрічі, тому що професія тестувальника програмного забезпечення є сучасною й доступною ІТ-професією, яку можна опанувати лише за 4 тижні! Не вірите? Приходьте на презентацію від міжнародної компанії QATestLab.
Компанія QATestLab надає безкоштовний шанс освоїти нову професію QA Engineer.

Коли: 21.11.2023 у вівторок о 15:00
Де: онлайн на базі Google Meet https://meet.google.com/xgv-fssk-yda

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024