ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Трегубова Ірина Анатоліївна

завідувач кафедри

доцент, кандидат технічних наук

дійсний член Української асоціації з Прикладної геометрії

pisma-irine@ukr.net

ORCID: 0000-0003-2030-7678

Детальніше

  • Комп’ютерна графіка;
  • Технології комп’ютерного проєктування;
  • Цифрові технології в рекламі і PR;
  • Вебтехнології та вебдизайн.

Доцент Ірина Трегубова – завідувач кафедри комп’ютерних наук. Під її керівництвом на кафедрі ведеться плідна навчальна, наукова, організаційна та виховна діяльність.

Вчена має понад 35 публікацій наукового та 15 – навчально-методичного характеру, з них 3 публікацій, що індексуються у наукометричних базах Scopus та Web of Science. Бере активну участь у міжнародних наукових конференціях.

Є гарантом освітньо-професійної програми зі спеціальності 122 Комп’ютерні науки першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Укладає договори про співробітництво зі стейкхолдерами. Для студентів та співробітників організовує гостьові лекції з представниками провідних українських та іноземних фірм галузі 12 Інформаційні технології з можливістю проходження виробничої та переддипломної практики для студентів у ІТ-фірмах та сприяє влаштуванню на роботу.

Бере участь у програмі з міжнародної академічної мобільності між закладами вищої освіти.

Є головою екзаменаційної комісії із захисту бакалаврських  кваліфікаційних робіт зі спеціальності 122 Комп’ютерні науки та магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення.

Підвищувала кваліфікацію та проходила міжнародне стажування DigIn.Net2 за підтримки Університету прикладних наук Анхальт (HochshuleAnhalt, HSA) на базі DUDIZ (німецько-український центр цифрових інновацій) тема: “Digital future: Blended learning”; міжнародне стажування в Карагандинському університеті ім. Є.А. Букетова, тема: «Information and communication technologies in the digital economy, socio-economic, political, psychological aspect and their impact on the education system»; у межах підвищення педагогічної майстерності закінчила курс «Академічна доброчесність: онлайн курс для викладачів».

  • Вчене звання – доцент (Атестат доцента, серія ДЦ, №004405, Міністерство освіти, Рішення вченої ради Одеського електротехнічного інститут зв’язку від 28.05.1993 р., протокол № 5).
  • Науковий ступінь – кандидат технічних наук зі спеціальності 05.01.01 – Прикладна геометрія і інженерна графіка (Диплом кандидата наук, серія КД №015269 ,Вища атестаційна комісія при Раді Міністрів СССР. Рішення ради Київського інженерно-будівельного інституту від 07.12.1989 р., протокол № 135).
  • Ступінь вищої освіти –  інженер-будівельник зі спеціальності «Промислове та цивільне будівництво», (Диплом з відзнакою, серія Ч № 587618, видано Одеським інженерно-будівельним інститутом 25 червня 1975 р.).

В системі вищої освіти працює з 1980 року по теперішній час.
За цей період пройшла трудовий шлях від викладача кафедри Інженерної графіки Одеського електротехнічного інституту зв’язку до завідувача кафедри Комп’ютерних наук Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку.
Нагороджена Нагрудним знаком Міністерства транспорту і зв’язку України «Почесний зв’язківець України» та медаллю «За заслуги».

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024