ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

6 грудня – День Збройних Сил України

Святковий день на честь Збройних Сил України був започаткований у 1993 році постановою Верховної Ради України. Щорічно його святкують 6 грудня. Дату обрали невипадково: саме цього дня в 1991 році ухвалили Закон України «Про Збройні Сили України».

Особливого значення День Збройних Сил України набув від 2014 року, після початку збройної російської агресії проти українського народу та держави. Тоді воїни Збройних Сил України з честю виконали своє призначення, зупинивши підступного ворога на сході країни.

Також загальнонаціональним це свято стало після початку широкомасштабного нападу Росії на Україну. Сьогодні ми вдруге відзначаємо День Збройних Сил України в умовах великої війни за державний суверенітет і незалежність України, за право українського народу на вільне життя у вільній країні.

У Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку кожного року відзначається це свято.  «Збройні Сили України — це міцний щит і разючий меч нашої країни. Це ті мужні воїни української армії, найкращі сини та доньки українського народу, які твердо тримають ворожий удар і безжально б’ють ворога, неухильно наближаючи перемогу. Кожного дня усі вони захищають нас та незалежність України, відстоюють її самостійність на полі бою. Тому сьогодні я хочу подякувати нашим захисникам за те, що вже другий рік поспіль в умовах повномасштабного вторгнення Росії на нашу землю вони гідно виборюють перемогу України та створюють для всієї країни міцний щит. Завдяки кожному з них зараз наші студенти можуть навчатися в університеті й отримувати корисні знання і навички для майбутньої професії, а також усі ми з вами, дорогі колеги, маємо можливість працювати та виховувати  нове й молоде покоління, яке в майбутньому стане сильним та непереможним народом нашої Батьківщини. Уже зараз вчені та студенти ДУІТЗ розробляють необхідне обладнання і програмне забезпечення для ЗСУ. Також ми постійно підтримуємо нашу армію, проводячи різні благодійні акції, збираючи для українських військових необхідні кошти. Сьогодні також на честь Дня Збройних Сил України в ДУІТЗ буде проходити благодійний ярмарок. Захід відбудеться о 12:00 на 2 поверсі головного корпусу університету. Приєднуйтесь та зробіть свій внесок у боротьбу за незалежність нашої держави.
Щиро вітаю всіх зі святом і бажаю кожному миру, злагоди, щастя, мужності, великих звершень та віри у світле майбутнє для нашої країни. Ми обов’язково переможемо! Слава Україні!» – привітав українських військових ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024