ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Кірєєв Ігор Анатолійович

кандидат технічних наук, доцент

пошта

Scopus Author ID: номер

ORCID: ORCID номер

Детальніше

«Програмування механізмів інформаційної безпеки»; «Архітектура та моделі безпеки»; «Безпека програм та даних»

Має понад 100 наукових та навчально-методичних праць, у тому числі: 15 – навчальних посібників та методичних розробок, 43 – статті у фахових наукових журналах, з них 30 прац по тематиці дисертації, 37- тезисів НТК, 13 – авторських свідоцтв та патентів ( у тому числі 2 патента України) , 7 – звітів з НДР за спеціальною тематикою. Підвищував кваліфікацію: пройшов стажування в Одеський національний політехнічний університет (ОНПУ) 17-53. Довідка по підвищенню кваліфікації №763/03- 07 від 13.02.2019 г., за спеціальністю 125 – Кібербезпека.
Тематика НДР кафедри: «Дослідження ефективності використання розрядно-цифрових кодів», «Дослідження алгоритмів спільного використання розрядно–цифрових кодів (РЦК) та багатопозиційних–тимчасових кодів (МТК) у системах передачі даних», «Розробка цифрової системи абонентського доступу» шифр «СПАС»), “Дослідження методів забезпечення базової кібербезпеки інноваційної діяльності у сфері інформаційно-телекомунікаційних систем та промислових підприємств”.

  • Науковий ступінь – кандидат технічних наук зі спеціальності 5.12.13 – Системы, сети и устройства телекоммуникаций (з 1985 р).
  • Вчене звання – доцент кібербезпеки та технічного захисту інформації. (з 1990 р).
  • З 1974 по 1976 рік працював інженером-електрозвязку в ОЕІЗ ім. О.С. З 1980 по 1983 рік навчався в аспірантурі ОЕІЗ ім. О.С. Попова.
  • З 2000 по 2003 рік навчався в докторантурі ОЕІЗ ім. О.С. Попова. З 1990 року по теперішній час займає посаду доцента кафедри кібербезпеки та технічного захисту інформації Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку (ОНАЗ ім. О.С. Попова).

Викладаю з 1983 по теперішній час у технічному коледжі (ВСП «Одеський Технічний Фаховий Коледж Одеського Національного Технологічного Університету»).
Працюю з 12.02.2005 по теперішній час – с.н.с., та керівником групи випробувань ВЦ УНДІІРТ

Коло наукових інтересів:

  • розробка та дослідження алгоритмів спільного використання розрядно – цифрових та багатопозиційних – тимчасових кодів у системах передачі даних;
  • розробка та дослідження алгоритмів стислення інформації при використанні таймерних сигналів;
  • дослідження питань синхронізації цифрових сигналів у телекомунікаційних системах передачі дискретної інформації;
  • дослідження й програмування механізмів інформаційної безпеки в комп’ютерних системах;
  • дослідження моделей безпеки комп’ютерних систем.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024