ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Кільдішев Віталій Йосипович

кандидат технічних наук, доцент

Scopus Author ID: 57200279601

ORCID: 0000-0002-7121-4060

Детальніше

«Законодавство в області інформаційної безпеки»; «Методи та засоби захисту інформації»; «Безпека і експлуатація мережевих і хмарних технологій»; «Проведення розслідування інцидентів інформаційної безпеки»; «Моніторинг та аудит інформаційно-комунікаційних систем»; «Комп’ютерна конкурентна розвідка»; «Інтернет речей: безпека та приватність».

Має понад 50 наукових та навчально-методичних праць, у тому числі: 42 статті у фахових наукових журналах, що входять до переліку МОН України, 9 статей у фахових наукових журналах, що входять до міжнародних наукометричних баз ( в тому числі Scopus, Web of Scienсe.

Підвищував кваліфікацію та проходив стажування в Одеському національному політехнічному університеті. Також підвищував кваліфікацію у USAID Project “Cybersecurity for Critical Infrastructure in Ukraine” та ISACA

  • Науковий ступінь – кандидат технічних наук зі спеціальності 05.12.02 –телекомунікаційі системи та мережі.
  • Вчене звання – доцент кафедри кібербезпеки та технічного захисту інформації.

З 2001 по 2006 р. працював старшим лаборантом та інженером 1 категорії за сумісництвом на кафедрі Документального електрозв’язку Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова (ОНАЗ ім О.С. Попова). З 2002 по 2005 р. – навчання в аспірантурі ОНАЗ ім О.С. Попова.
З 2006 р. перейшов на викладацьку роботу в ОНАЗ ім. О.С. Попова. У 2008 р. захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.12.02 – телекомунікаційні системи та мережі. 28.03.2013 р. присвоєно вчене звання доцента кафедри інформаційної безпеки та передачі даних. З 2017 по 2019 р. – навчання в докторантурі ОНАЗ ім О.С. Попова. В даний час працюю доцентом кафедри кібербезпеки та технічного захисту інформації Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку. Заступник завідувача кафедри з навчальної, методичної, наукової, організаційної роботи.

Коло наукових інтересів
Захист інформації на основі хаотичних сигналів; розвиток теорії прихованості передавання інформації на основі таймерних сигнальних конструкцій: методи розширення спектру таймерних сигналів.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024