ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Севастєєв Євген Олександрович

старший викладач кафедри

ORCID: 0000-0003-1165-1119

Детальніше

«Основи телекомунікацій та комп’ютерні мережі»; «Забезпечення безпеки телекомунікацій»; «Безпека технологій електронного документообігу»; «Безпека і експлуатація мережевих і хмарних технологій»; «Методи захисту інформації в комп’ютерних мережах»; «Технології захисту інформації»; «Безпека програм та даних»

Має понад 15 наукових та навчально-методичних праць, а також є співавтором кількох підручників.

Підвищував кваліфікацію та проходив стажування в університеті Анхальт, Німеччина; Одеському національному політехнічному університеті на кафедрі інформатики та управління захистом інформаційних систем та дистанційно на базі USAID Cybersecurity for Critical Infrastructure in Ukraine.

Закінчив у 2007 році ОНАЗ ім. О.С. Попова, отримав кваліфікацію магістра з напряму інформаційні мережі зв’язку. Там же закінчив аспірантуру о 2012 році. Окрім того має диплом магістра з менеджменту організацій.

Ще навчаючись в інституті почав працювати на державному підприємстві «Морська аварійно рятувальна служба», де виконував задачі адміністратора системи. Загалом з певними перервами пропрацював там приблизно 7 років. Далі в індивідуальному порядку консультував різні підприємства з питань автоматизації ІТ та бізнес процесів.

Коло наукових інтересів
Захист інформації на фізичному рівні(physical layer security); технології надійної передачі даних; коди що виправляють помилки; вокодери; кібербезпека.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024